Katso joulukuvasto!

Palveluehdot

Sinooperi.fi-sivustolla sovellettavat osto-, tilaus- ja toimitusehdot.

Toimitusaika

Tarjoamme asiakkaillemme aina ilmaisen toimituksen yli 40€ ostoista. Alle 40€ ostoksista asiakkaalta veloitetaan 4,90€ suuruinen postimaksu. Toimitusaika on 1-5 vuorokautta tilauksen vastaanottamisesta. Pidätämme kuitenkin oikeuden varaston loppuunmyyntiin, joka voi pidentää luvattuja toimitusaikoja. Toimitusaikamme ovat viitteelliset. Mikäli tilattu tuote myöhästyy tai on tilapäisesti loppu pyrimme aina ilmoittamaan siitä asiakkaalle. Mikäli sinulla on kysyttävää liittyen tilaukseesi tai toimitusaikaan, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tilaus ja tilausvahvistus

Tilaamasi tuotteen/tuotteiden tiedot voit tarkastaa automaattisesta tilausvahvistuksesta, jonka saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen tilauksen tehtyäsi. Mikäli tilauksessa on jotain epäselvää, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme joko puhelimitse tai sähköpostilla info@sinooperi.fi . Asian nopeuttamiseksi pyydämme ilmoittamaan myös tilausnumeron sekä nimesi sähköpostiviestissä. Tilauksen muuttaminen ei aina ole mahdollista, koska olemme saattaneet jo postittaa tilauksesi, mutta asiakaspalvelumme kuitenkin aina tarkastaa onko muutos mahdollinen.

Toimitus ja toimituskustannukset

Meistä riippumattomia lisäkuluja voi aiheutua, mikäli valitsette vaihtoehtoisen toimitus- tai maksutavan (esim. osamaksu). Palautus on aina maksullinen, asiakkaan tulee vastata palautuksesta aiheutuneista kuluista.

Noutamaton lähetys

Toimitamme tuotteet Itella:n lähetyksillä, joten pakettiasi säilytetään kaksi(2) viikkoa postin toimipisteessä. Mikäli pakettia ei ole tänä aikana noudettu, palautetaan se lähettäjälle eri Sinooperille (S.Hobby Oy).

Palautusoikeus

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen tilaamaasi Sinooperi-tuotteeseen, voit palauttaa sen 14 vuorokauden kuluessa tilauksesi vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessa myyntikuntoisena. Tuotteen tulee olla hyvin pakattuna. Jos haluat palauttaa tuotteen, lataa palautuslomake TÄSTÄ ja liitä se täytettynä palautettavan tuotteen mukaan. Palautettavat tuotteet tulee viedä Itellan toimipisteeseen ja lähettää osoitteeseen Sinooperi Homestore , Pori, Yrjönkatu 15, 28100 PORI. Kun tuote saapuu asianmukaisessa kunnossa perille, tuote tarkastetaan, jonka jälkeen palautamme rahat 30 vuorokauden sisällä palautuslähetyksen vastaanottamisesta. Palautus tehdään aina samalle kortille/tilille kuin mistä tuote on maksettu. Palautusta ei voi lähettää postiennakolla. Asiakas vastaa palautuksesta aiheutuneista kuluista.

Vaihto-oikeus

Annamme kaikille tuotteillemme 14 vuorokauden vaihto-oikeuden. Mikäli haluat vaihtaa jo ostamasi tuotteen, lataa palautuslomake TÄSTÄ ja liitä se täytettynä palautettavan tuotteen mukaan. Palautettavat tuotteet tulee viedä Itellan toimipisteeseen ja lähettää osoitteeseen Sinooperi Homestore , Pori, Yrjönkatu 15, 28100 PORI.

Vaihto- ja palautusehdot:
- 14 vuorokautta aikaa tilauksen saapumisesta testata ja sovittaa tilaamaasi tuotetta.
- Tuotteiden ja myyntipakkauksen tulee olla myyntikuntoinen.
- Tuotteiden tulee olla alkuperäisessä paketissa sekä käyttämättömät.
- Rahat palautetaan aina maksajan tilille/kortille.

Reklamaatio

Mikäli sinulla on tuotteistamme jotain reklamoitavaa, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@sinooperi.fi tai palauta tuote suoraan asiakaspalautuksena. Lataa palautuslomake TÄSTÄ ja liitä se täytettynä palautettavan tuotteen mukaan. Palautettavat tuotteet tulee viedä Itellan toimipisteeseen ja lähettää osoitteeseen Sinooperi Homestore , Pori, Yrjönkatu 15, 28100 PORI.

1. Toimitamme sinulle uuden vastaavan tuotteen.
2. Mikäli tuotetta ei jostain syystä löydy varastostamme, palautamme rahasi takaisin.
3. Voimme toimittaa teille myös jonkin muun samanarvoisen tuotteen.

Otamme aina reklamaatiotuotteet palautuslähetyksinä takaisin. Lue kohta: Palautusoikeus.

Laki

Toimintamme perustuu voimassa olevaan kuluttajansuojalakiin. Asiakkaalla on oikeus saattaa tästä sopimuksesta syntyvät erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Alle 18-vuotiaat

Alle 18-vuotiaat saavat tilata vain huoltajan suostumuksella.

Virheellinen hinta

Pidätämme oikeuden peruuttaa tilaus virheellisyyden kuten painovirheen, teknisen ongelman tai kirjoitusvirheen vuoksi.

Ehdot

S.Hobby Oy/ sinooperi.fi pidättää oikeuden kirjoitusvirheisiin, hinnoitteluvirheisiin ja hinnanmuutoksiin. Tarjouksemme ovat aina voimassa vain niin kauan kuin tavaraa riittää.

rekisteriseloste


Suosituimmat tuotteet juuri nyt