Katso joulukuvasto!

Myymälät

Sinooperi - se perinteikäs suomalainen askartelun erikoistarvikekauppa

Sinooperi, tuo punaisen värisävy on antanut nimensä maan tunnetuimmalle askartelubrandille, jonka vähittäiskaupan juuret ovat vuodessa 1980 ja pienessä paperikaupassa Helsingin Museokadulla. Pikkuisen puodin valikoima kasvoi, askartelutuotteita tuli paljon lisää ja uusia kauppoja syntyi. Yli 30 vuoden taival on sisältänyt myötä- ja vastamäkiä, mutta aina vaan nimi Sinooperi on merkinnyt laatua ja osaamista askartelun alalla. Sitä perintöä Sinooperin henkilökunta on halunnut vaalia kaikkien menneiden vuosien ajan ja sen varaan me haluamme Sinooperin tulevaisuuden rakentaa.Tänään Sinooperin ketjussa on 7 kauppaa. Uutta on neljä laajemman valikoiman Sinooperi Homestore kauppaa, joista löydät hyvän askarteluvalikoiman lisäksi myös jokaisen kukkarolle sopivia trendikkäitä, kivoja kodintavaroita ja piensisustukseen sopivia tuotteita.

Sinooperi

Sinooperi on yli 30 vuotta toiminut askartelun erikoistarvikeliike. Tällä hetkellä Sinooperi toimii 7 paikkakunnalla, mukaan lukien 4 laajemman valikoiman Sinooperi Homestore -myymälää. Sinooperin laajasta askartelutarvikevalikoimasta löydät varmasti kaiken tarpeellisen askarteluun.

Sinooperi Homestore

Sinooperi HOMESTORE on vahva kotimainen askartelun asiantuntija. Olemme laajentaneet valikoimaa nyt myös kodin ja sisustuksen tuotteisiin. Laajennetun valikoiman löydät Sinooperi Homestore -myymälöistämme.

Sinooperi myymälät löydät seuraavista kaupungeista


Suosituimmat tuotteet juuri nyt