Katso joulukuvasto!

Uusimmat päivitykset

Leikkaa sydänkuvioisesta paperista suikale ja liimaa se puikkoliimalla korttipohjaan. Sido juuttinarusta rusetti kortin ympärille ja kiinnitä askartelukuvio kohotarratyynyillä rusetin alle.
Tämä helppotekoinen kutsukortti soveltuu monenlaisiin juhliin. Pohjalla avattava korttipohja ja Kutsu-koristepaperi. Koristeena ääriviivatarranauhaa ja satiiniruusuja. Tyyli vaihtuu toiseksi värisävyjä ja koristeita vaihtamalla.
Rippiraamattu on askarreltu taittamalla pala mustaa kartonkia kansiksi ja muutama pala valkoista paperia sen sisään sivuiksi. Satiiniruusuja koristeena, risti ja kutsu-teksti ovat ääriviivatarroja.
Viileää, helmiäisenhohtoista ja kohokuvioista - kaikki valkoista! Yhdistele erilaisia valkoisia papereita ja viimeistele kutsu ääriviivatarroilla. Kauniin pelkistetty lopputulos, joka sisältää kuitenkin kaiken oleellisen.
Pienet pyöreät kakkupaperit soveltuvat mainiosti korttiaskarteluun. Sommittele korttipohjan päälle, lisää suikaleet kuviopapereita ja viimeistele satiininauhalla.
Pohjana platinansävyinen avattava korttipohja, päällä suikale kuviopaperia sekä poikittaisessa suunnassa suikale Kutsu-paperia. Näiden väliin jää glittertarranauhasta leikattu ja sommiteltu risti.
Pala rantakivi-kuviokartonkia reunustettu helminauhatarralla, josta myös rippiristi on tehty. Tässä luonnonvalkoinen korttipohja, mutta kivikartonkiin sopii hyvin myös vaikkapa harmaa, sininen tai hopeinen korttipohja.
Liimaa valmiin avattavan korttipohjan (kuvassa helmiäisenvalkoinen kortti) päälle suikale kuviopaperia. Ristikuvion ja Kutsu-tekstin saat heti helposti ääriviivatarroista.
Ruskean aukkokorttipohjan kanteen liimattu pala valkoista mulperipaperia. Kultanyöri solmittu kannen ympäri, kultainen lyyra on valmis kuviolaatta.
Askarteluvinkki: Liimaa satiininauhan päät kuviopaperin nurjalle puolelle ennen kuin kiinnität koristepaperin korttipohjaan. Nauhan kiinnittämiseen suosittelemme Quick-liimaa (pienet tiplat riittävät) tai kaksipuoleista teippiä, jota löytyy eri levyisinä.
Näytetään 1 - 10 55:stä (Sivu 1)

Suosituimmat tuotteet juuri nyt