Katso joulukuvasto!

ASKARTELUKAUPPA SINOOPERI TURKU

Näytä aukioloajat

SINOOPERI SKANSSI ON ASKARTELIJAN KAUPPA!

Myymälän löydät Turusta, kauppakeskus Skanssista. Askarteluliikkeemme valikoima on laaja. Tuoteryhmiimme kuuluvat: massat, maalit, liimat, styroxit, puutuotteet, taidetarvikkeet, paperit ja kartongit, korttipohjat, tarrat, korutarvikkeet, kranssipohjat, koristenauhat, kuviolävistäjät, leimasimet, tarvikkeet kynttilöiden ja saippuoiden valmistukseen, paketointi­ ja toimistotarvikeet. Turun Sinooperi Skanssin valikoimaan kuuluvat myös valmistuotteet, esim. kattaus,­ ja koristelutarvikkeet lasten juhliin, muovailuvahat, taikahiekat, sormivärit, värityskirjat ja kynät, sekä puuhapussit.

Askartelukauppa Sinooperista saat tarvikkeet juhla­askarteluun, kuten hää­, rippi­, ylioppilas­ ja ristiäisjuhliin. Vuodenajat näkyvät valikoimassamme ja saat vinkkejä korttimalleistamme äitien­, isien­ ja ystävänpäiviin. Pääsiäisenä pikkuaskartelijat löytävät Sinooperista välineet oksien koristeluun. Jouluaskarteluun valmistaudutaan liikeessämme isosti ja hyvissä ajoin jo syksyllä. Askartelukauppamme on täynnä ideoita, ja myyjämme antavat niihin ohjeita sekä auttavat oikeiden välineiden valinnassa. Helpot itsetehdyt lahjat syntyvät painamalla kangaskasseja tai tiskirättejä, kuvioimalla decoupage­lakan avulla purkkeja, kynttilöitä tai astioita, maalaamalla posliinimukeja, muovailemalla koruja ja avaimenperiä kotiuunissa kovettuvasta massasta, tai huovuttamalla helmiä kaulakoruksi.

Turun Skanssin Sinooperi sijaitsee Itä­Turussa Valtatie 1:n varrella, noin neljän kilometrin etäisyydellä keskustasta. Osoite on Skanssinkatu 10, 20730 TURKU. Kulkuyhteydet Skanssin ostoskeksukseen ovat ovat hyvät ja parkkitilaa löytyy runsaasti. Bussit nro 9, 99 ja 221 kulkevat Skanssin ostoskeskuksen vierestä. Askerteluliikkeemme sijaitsee ostoskeskuksen Itäpäädyssä (Citymarketin pääty), toisessa kerroksessa.

Askartelukauppa Sinooperi Skanssi on avoinna arkisin klo 10–21, lauantaisin klo 10–18 ja sunnuntaisin klo 12–18. Sinooperin internetsivut löytyvät osoitteesta: www.sinooperi.fi.

Sivuilta töytyy yhteystiedot ketjun kymmeneen liikkeeseen, nettikauppamme valikoima, sekä ohjeita askarteluun. Sinooperin löydät myös facebookista.

AUKIOLOAJAT:

  • Ma-pe 10.00-21.00
  • La 10.00-18.00
  • Su 12.00-18.00

Skanssinkatu 10, 20730 Turku

e-mail: skanssi@sinooperi.fi

Puhelin: 050 5671786

MIKSI KANNATTAA TULLA SINOOPERIIN:

Vuodesta 1980 alkunsa saanut Sinooperi on tunnettu laadukkaista tuotteistaan, sekä jatkuvasti ajan hermolla uudistuvasta valikoimastaan. Liike myy Panduron ja muiden laatumerkkien rinnalla edullisempia vaihtoehtoja askarteluharrastuksen aloittaville kokeilijoille. Ajatuksena on että mahdollisimman moni pystyy, ja innostuu harrastamaan käsintekemistä ikään katsomatta.

Skanssissa liike on ollut kesästä 2011 asti. Ostoskeskuksen liiketilamme on vaihtunut syksyllä 2015 ja askarteluvalikoimamme laajentunut uuden myymälän myötä. Turussa Sinooperi on ennen sijainnut Länsikeskuksessa, ja sitä ennen Turun keskustassa. Nykyisin Skanssin Sinooperia lähinpänä oleva sisarliike on ostoskeskus Myllyn Sinooperi.


Suosituimmat tuotteet juuri nyt