Katso joulukuvasto!

ASKARTELUKAUPPA SINOOPERI TAMPERE

Näytä aukioloajat

ASKARTELULIIKE SINOOPERI TAMPEREEN KOSKARISSA

Liikkeessämme Tampereen Sinooperissa saat asiantuntevaa ja iloista palvelua. Meille on tärkeää, että löydämme asiakkaidemme kysymyksiin vastaukset. Myymälässämme Koskikeskuksessa työskentelevät ammattitaitoiset myyjät, jotka mielellään palvelevat sinua askarteluun ja tuotteisiimme liittyvissä kysymyksissä.

Askartelukauppa Sinooperi on toiminut Tampereella jo vuodesta 1992. Nykyisin liikkeemme sijaitsee Koskikeskuksessa, hyvien liikenneyhteyksien päässä niin rautatie- että linja-autoasemalta, sekä kävelymatkan etäisyydellä Keskustorilta.

Meiltä Tampereen Sinooperista löydät myös laajasti ideoita monenlaiseen askarteluun ja käsitöihin. Liikkeessämme on esillä runsaasti vaihtuvia mallitöitä inspiraatioiden lähteeksi eri-ikäisille vasta-alkajille, kuin edistyneimmillekin kädentaitajille.

Valikoimaamme Tampereen Sinooperissa kuuluvat laadukkaat askartelun perustarvikkeet.

AUKIOLOAJAT:

  • Ma-pe 10.00-20.00
  • La 10.00-18.00
  • Su 12.00-16.00

Koskikeskus, 0-kerros.
Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere

e-mail: tampere@sinooperi.fi

Puhelin: 046 8500029

MIKSI KANNATTAA TULLA SINOOPERIIN:

Paperiosastoltamme löytyvät tarvikkeet korttiaskarteluun, skräppäämiseen ja origamitöihin. Valikoimastamme löytyvät peruspaperit tulostamiseen, erikoisemmat helmiäispintaiset paperit, taidekartonki sekä isot askartelukartonkiarkit. Meiltä löytyvät tarvikkeet myös erilaisiin koristeluihin. Valikoimissamme on runsaasti nauhoja, pitsejä, strasseja, tarroja ja koristeteippejä, joilla esimerkiksi korttien ja muiden paperikoristeiden viimeistely onnistuu helposti. Vinkkejä koristeluun ja malleihin voi kysyä palvelevalta henkilökunnaltamme, joka askartelee ja ideoi itse liikkeessämme esillä olevat kortti- ja juhlamallit.

Korutarvikevalikoimamme on suosittu ja laaja. Osastollamme ovat edustettuina eri materiaaleista valmistetut helmet, nauhat ja nyörit, sekä korunosat. Valikoimassamme ovat myös erilaiset työkalut korujen valmistamiseen, kuten korupihdit ja sivuleikkurit.

Tampereen Sinooperin valikoimiin kuuluvat myös askartelumassat muovailuun kuten Fimo, Cernit, Darwi, sekä muovailuvahoja. Meiltä saat myös massat ja muut tarvikkeet kynttilöiden ja saippuoiden valmistukseen.

Valikoimissamme on hyvä peruskattaus erilaisia askartelumaaleja ja -lakkoja eri käyttötarkoituksiin, kuten lasten sormivärejä, akryylivärejä askarteluun, tekstiilivärejä kankaanpainantaan, posliinivärejä kotiuunikäyttöön, sekä taiteilijavärejä (vesiohenteiset akryylivärit ja öljyvärit). Henkilökuntamme auttaa mielellään maalien valintaan ja soveltuvuuteen liittyvissä kysymyksissä.

Tampereen Sinooperista saat myös työvälineet maalaamiseen, valikoimissamme on erimallisia siveltimiä, tuputtimia ja taulupohjia. Valikoimiimme kuuluvat myös kirjain- ja kuviosapluunat.

Mainitsemisen arvoisia, suosittuja tuotteita valikoimissamme ovat myös tarvikkeet huovuttamiseen, puuaskarteluun, paperinarut, silkkipaperit, kellonkoneistot, mosaiikki, styrox ja perusompelutarvikkeet.

Liimaosastoltamme löydät runsaasti erilaisia liimoja ja teippejä askartelun eri käyttötarkoituksiin. Toimistotarvikevalikoimassamme on useita malleja erilaisia kyniä, vihkoja, saksia, sekä mappeja, kumilenkkejä ja viivoittimia niin eskari-ikäisille, koululaisille kuin konttorikäyttöön.

Juhlatarvikevalikoimassamme on vaihtuva valikoima lahjapapereita, lahjakasseja ja -pusseja, kertakäyttöastioita ja koristeita erilaisiin juhliin, kuten lastenjuhliin, syntymäpäiville ja häihin. Yhdistelemällä tuotteita paperiosastolta ja juhlatarvikkeista pystyt luomaan yhtenäisen teeman juhliisi.

Askartelutarvikkeittemme perusvalikoimaa täydentävät kausittain vaihtuvat erikoistuotteet, kuten joulu- ja pääsiäisaskartelutuotteet. Panostamme mielenkiintoisiin ja ajankohtaisiin askartelun trendeihin, jotka myös näkyvät myymälämme ulkoasussa uusina mielenkiintoisina askartelumalleina sekä vaihtuvina esillepanoina.

Tuotteillamme on kilpailukykyinen hinta-laatu -suhde. Asiakkaidemme iloksi meillä on myös paljon kuukausittain vaihtuvia tarjouksia.

Tarkistathan ajantasaiset aukioloaikamme sekä mahdolliset poikkeukset juhlapyhinä liikkeemme omilta nettisivuilta www.sinooperi.fi tai Sinooperin Facebook-sivulta.

Tervetuloa ostoksille askartelukauppa Sinooperiin, sijaitsemme Tampereen Koskikeskuksen 0-kerroksessa.

Suosituimmat tuotteet juuri nyt