Katso joulukuvasto!

ASKARTELUKAUPPA SINOOPERI SEINÄJOKI

Näytä aukioloajat

PARAS ASKARTELULIIKE SEINÄJOELLA ON SINOOPERI!

Tänne pohojanmaan pääkaupunkihin on avattu eherottomasti kaikkeen paras askarteluliike. Meillon mistä valita! On sitten jos jonkinmoosta hilavitkutinta, mitä et tiänny eres olevan olemas. Ja tiätysti kaikki perustarpehet kaikkehen askarteluhun. Ja jos jotakin ei löyry, niin miälellämme otamma toiveita vastahan ja yritämmä ne sitte toteuttaa parahamma mukahan.

AUKIOLOAJAT:

  • Ma-pe 9.30-18.30
  • La 10.00-16.00

Koulukatu 11, 60100 Seinäjoki

e-mail: seinajoki@sinooperi.fi

Puhelin: 050 445 0067

MIKSI KANNATTAA TULLA SINOOPERIIN:

Mutta täss olis ny vähä osviittaa mitä meillä ainakin on Seinäjoen Sinooperi­ askarteluliikkehes:

PAPERIASKARTELUTARVIKKEHIA HYLLYKAUPALLA

Meillon hyvät värkit kaikenlaasehen paperiaskarteluhun. On monenmooset kynät, värit, tussit, erikoospaperit ja –kartongit ja tiätysti niihin sopivia askartelukuvioota, paperikukkia, tarroja, kuvioleikkuria, saksia ja sapluunoota. On siis kaikenmoosta nättiä, mistä askarrella itte vaikka kutsukorttia, kiitoskorttia, paperikoristeeta juhulihin tai muutevvaan jotaki omaksi tai kaverin iloksi.

KIINNITYSTARPEHIA

Askarteluliikkeestä pitää tiätysti saara myäs kaikenmoosia kiinnitystarpehia ja niiton kans monenmoosia. Meillon liimoja sen seittemää sorttia paperille, koruulle, puulle, muaville ja melekehen millekä vaan materiaalille. No sitte on teippiä kaikenmoosta; Kirkkahia ja värillisiä, kuvaasia ja iliman, kapiaa ja leviää. Magneettia löytyy kans monellaasia; Pyäreetä, piäntä ja isua ja sitten magneettinauhaa ja levyä.

KORUTARPEHIA HYVÄ VALIKOOMA

Seinäjoen Sinooperi­askartelukaupas on paljo ja monenhintaasia korutarpehia kans. Helemiä on lasista ja muavista, puusta ja metallista, isoja ja piäniä, pyäreetä, soikiaa ja neliskulumaasta. Sitte niihin on tiätysti kaikenlaasia nauhoja, ketjuja, lukkoja ja väliosia ja erikoosempiakin korutarpehia. Jokaaselle jotaki. Lapsille ja aikuusille.

Saippuan­ ja kynttilöörentekohon on värkkiä. Kolomia väriä massoja,

erilaasia muottia ja koristeeta. Parafiinia ja steariinia myyrähän kilokaupalla ja syränlankoja saa justihin sellaasen määrän kun tarvittoo. Ja sitte o valamihia pakettia, josson massa ja langat samas.

Sitten on kaikenlaasia muovaalumassoja. Uuniskovettuvia ja iliman uuniaki kovettuvia. Monenmerkkisiä, ­värisiä ja –hintaasiaki.

ERULLISIA LASTENJUHULATARVIKKEHIA


Aiva ihania herkkupurkkia, popcornikippoja, muffinsivuakia, mukia ja lautasia, pilliä ja ilimapalloja, joitte hinnat ei päätä huimaa löytyy kans Seinäjoen askartelukaupasta. Kaverisynttäriille o naamaria, tatskakyniä, naamammaalausväriä ja iloosen värisiä paperipussia. Varmahan löytyy jokaaselle rinsessalle ja rinssille mieluusia.

LAARUKKAITA TAITELIJATARVIKKEHIA


Hyvälaatuusia piirustus­ ja maalauslehtiöötä eri kokoosena ja vahavuusena . Maalauspohojia ja hianoja erilaasia siveltimiä erilaasille maaliille ja maalariille.

Jos tykkäät enempi taiteella kynillä, niin niiton kans palijo. Hyviä lyijykyniä, puuväriä, hiiliä ja väriliituja.

RUNSAS VALIKOOMA MAALIA JA LAKKOJA

Askartelumaalia on valtavan hiano väriskaala, josson mistä valita oikia sävy. Lisäks on sitte vintagemaalia ja akryylimaalia tuubis ja purkis. Kankahille on aiva omat värinsä pulloos, vaalialle tai tummalle kankahalle eriksehen.

Esimerkiks sapluunoolla tuloo hianoja kuvioota kangassprayllä tai maalilla. Kankahalle on sellaasia tussiaki kaikenkokoosis paketiis ja ihan yksitellenki. Erilaasia lakkoja on kans ja kuvansiirtoliimaa. Decoupage­lakalla voi koristella melekehen mitä vaan! Maalie vieres on tuputtimia ja sutia, joista valita.

TOIMISTOTARVIKKEHIA PIKKURAHALLA

Meirän toimisto­osatolla o kaikki perustarpehet nitojannastoosta alakaen. O värillisiä ja kuvaasia tulostuspaperia, kuittivihkua ja ajopäiväkirijaa, arparenkahia ja etikettiä ja tiätysti kaikenkokoosia kirijekuoria. Sellaasta jokapäiväästä kotitoimistotavaraa. Eikä oo muuten sitte nekää hinnalla pilattu! Puutavaraa monehen tarpeesehen

Kovalevypohojia o monta kokoa, samoon korkkipohojia. Kovalevypohojat on hyviä vaikka mosaiiikkihommihin. Värikkäätä mosaiikkia meillon kans. Puisia,

käsittelemättömiä palleroota ja tikkuja eri kokoosia ja vaikka sitte renkahat puuautohon. Vanerikirijaamista saa hianot nimet vaikka lastenhuaneen ovehen. Koristellahan ne voi maun mukahan maalaamalla, värittämällä tai liimaalemalla niihin kaikenlaasia kuvioota tai teippiä. Kirijaamia on kans kahta kokua ja kaikki aakkoset yritetähän pitää aina hyllys!

REILU JA ILOONEN PALAVELU

Seinäjoen Sinooperi­askartelukaupas on myäs pohojanmaan paras palavelu ja iloosimmat myyjät! Paljo luvattu, mutta täällei ollakaa turha vaatimattomia. Jokaanen asiakas o meille yhtä tärkiä ja ansaattoo parasta palavelua! Oli se asia sitte iso tai piäni, nii aina saa tulla kysymähän. Parahas tapaukses justihin se oikia tavara löytyy heti hyllystä, mutta jos ei löyrykään niin sitte koitetahan keksiä joku toisenmoonen ratkaasu tai saara sitä tavaraa jostaki hankittua. Tarkootus olis kuitenki, että jokaanen asiakas olis lähtiessänsä tyytyväänen ja iloosella miälellä. Meirän myyjät osaa kyllä neuvua melekehen mihinä vaan asias joka askarteluhun liittyy ja yritetähän kaikki pysyä ajan tasalla uusiski villityksis.

HINNAT ON ERULLISIA

Hinnat meillon erulliset. Joka viikko teherähän hintapäivityksiä, jotta varmistettaas, että asiakkaalle saarahan se paras hinta jokaasehen tuatteesehen. Meillon tavaraa jokaasen kukkarolle sopivahan hintahan!

HELEPPO LÖYTÄÄ KESKELTÄ SEINÄJOKIA

Meirän askarteluliike on Seinäjoen parahalla paikalla aiva keskellä kylää.

Koulukatu 11 on osoote ja tiloos oli ennen Stockman Beauty. Vastapäätä meirän pääovia on Tulisalon kultasepänliike ja Epstorin kauppakeskus. Ja parkkipaikkojahan on tuas aivan likillä ja parkkimaksukkin on aivan eri luakkaa ku Helsingis.

PARAHAT ASIAKKAAT

Askarteluihimiset o iloosta ja mukavaa sakkia. Aina o kiva kuulla uusimmista kokeeluusta jollaki tuattehella joka meirän hyllystä löytyy. Yritetähän itteki tyän lomas kokeella kaikkia maharollisia tavaroota. Palio helepompi on sitte antaa ohojeita kuinka niitä kaytetähän. Ja mielellähän otetahan itteki uusia vinkkiä vastaha irearikkahilta asiakkahilta.

Meillon tua valikooma niin laaja, ettei sitä oikeen piänehen tilahan saa tiivistettyä, joten parasta olis tulla ihan itte kattomahan mitä kaikkia ihanaa meillon. Ja kannattaa käyrä aika tihiään, ku meillä tua valikooma laajenoo ja muuttuuloo kaiken aikaa.

Oikeen lämpimästi tervetuloa siis Seinäjoen Sinooperihin, pohojanmaan ihanimpahan askarteluliikkeesehen kaikki uuret ja jo tutuksi tullehet asiakkahat !!!


Suosituimmat tuotteet juuri nyt