Katso joulukuvasto!

ASKARTELUKAUPPA SINOOPERI RAISIO

Näytä aukioloajat

PARAS ASKARTELULIIKE RAISIOSSA ON SINOOPERI!

Tervetuloa Sinooperiin, palvelevaan askarteluliikkeeseen Raision kauppakeskus Myllyyn!

Meille on helppo tulla sekä omalla autolla että bussilla; Sinooperin askartelumyymälä sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella, aivan Ohikulkutien yhteydessä, vain kymmenen minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta. Sujuvat liikennejärjestelyt ja iso, ilmainen Myllyn parkkipaikka helpottaa asiointia. Pääset suoraan Turun kauppatorilta kauppakeskuksen pääovelle myös bussilla Turun seudun joukkoliikenteen Fölin linjoilla 220, 221 ja 300.

Voit tulla ostoksille viikon jokaisena päivänä, sillä Sinooperi on avoinna kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaisesti. Olemme ottaneet huomioon estettömyyden myymälätilassamme, jotta asioiminen sujuu vaivattomasti. Houkuttelevan värikäs, tilava ja valoisa myymälämme kutsuu inspiroitumaan vaikka koko perheen voimin!

Sinooperissa kannattaa vierailla useasti sillä uudistamme ja päivitämme askartelumyymälämme tuotevalikoimaa jatkuvasti sesonkien mukaan ja näin takaamme myymälän ajankohtaisuuden.

Hintamme ovat kilpailykykyiset ja voit aina tehdä huippuedullisia ostoksia. Hinta­laatusuhde on aina kohdallaan.

Myllyn Sinooperin laajasta valikoimasta löydät materiaalit jotka tarjoavat jokaiselle mahdollisuuden muistaa kaveria kortilla tai persoonallisella käsityöllä, tehdä uniikkeja tuotteita omaksi iloksi tai loihtia upeita taideteoksia Vaikka peukalosi olisi keskellä kämmentä, asiantuntevan ja opastavan palvelumme avulla onnistut varmasti.

AUKIOLOAJAT:

  • Ma-pe 10.00-21.00
  • La 9.00-19.00
  • Su 11.00-18.00

Kauppakeskus Mylly
Myllynkatu 1, 21280 Raisio

e-mail: mylly@sinooperi.fi

Puhelin: 050 467 7408

MIKSI KANNATTAA TULLA SINOOPERIIN:

Askartelukauppamme pitkän historian myötä sinooperilaisilta löytyy vankka kokemus askartelun saralta. Perinteiden vaalimisen lisäksi olemme aina valmiita kuuntelemaan asiakasta herkällä korvalla ja tuomaan Sinooperiin uutuuksia maailmalta. Haluamme täyttää asiakkaittemme toiveet parhaalla mahdollisella tavalla, ja pyrimme siihen henkilökohtaisella ja asiakkaan tarpeisiin paneutuvalla palvelulla. Haluamme herättää jokaisen asiakkaan sisäisen luovuuden ja rohkaista häntä askartelemiseen. Uskomme, että askarteluliikeemme herättää halun kokeilla, oppia ja kokea onnistumisen iloa.

Laajasta Sinooperin valikoimasta löydät kaiken tarpeellisen elämäsi suuriin ja pieniin juhliin sekä aikuisille että lapsille: ristiäisiin, syntymäpäiviin, rippi­ ja prometeusjuhliin, valmistujaisiin, häihin ja surujuhliin. Myyjiemme avulla ratkaisu löytyy myös haastaviin ideoihin olipa teema sitten romanttinen, rustiikki tai moderni. Lastenjuhliin meiltä löydät kertakäyttöastiat, juhlahatut ja ilmapallot, herkkupurkkeja ja viirejä unohtamatta. Myös päivänsankarin lahjatoiveet voi täyttää Sinooperin lasten osastolla.

Pääsiäinen, vappu, halloween tai joulu; Sinooperi tarjoaa ensimmäisten joukossa tarvikkeet juhlapyhien kortteihin, askarteluun ja sisustukseen, unohtamatta tietenkään hyviä ideoita ja malleja.

Askartelukauppamme valikoimista löytyvät tarvikkeet monenlaisiin askartelutekniikoihin. Myllyn Sinooperista löydät mm. huovutustarvikkeet, paperinarut, askartelumaalit, decoupage­lakat, mosaiikkilaatat, tekstiilivärit­ ja tussit, lasi­ja posliinimaalit ja laajan valikoiman korutarvikkeita. Myös taiteilijatarvikkeet, skräppäystarvikkeet ja sekä kynttilöiden että saippuoiden valmistukseen tarvittavat tuotteet löytyvät meiltä perustarvikkeiden (liimat, kynät ja toimistotarvikkeet) lisäksi. Olemme aina valmiita vastaamaan kysymyksiin ja opastamaan tuotteiden käytössä.

Haluamme toivottaa jokaisen asiakkaan sydämellisesti tervetulleeksi luoksemme Myllyn Sinooperiin, askartelun lumoavaan maailmaan!


Suosituimmat tuotteet juuri nyt