Katso joulukuvasto!

ASKARTELUKAUPPA SINOOPERI PORI

Näytä aukioloajat

ASKARTELUKAUPPA PORIS?

Mitä tua noinni, oleksää kova askartelee?

Vai aatteliks alkaa vähä jottai pient näprät?

Ooks ihmetelly, et mist Porist saa askartelutarvikkeit!?

Tieräks misä o Sinooperi? Kato se o oikee semmone kunnolline askartelukauppa Poris! Ne myy laarukast askartelutavaraa ja usei siel o kauhee hyvii tarjouksiiki. Se kauppa o iha siin keskustas, Teljätoril, Kävikse varrel. Siäl o oikee isot askartelutuotevalikoimat ja mukavii likkoi kassal jokka osaa sua helppii ja niil on kaikkii hianoi mallei mist sää saat ireoit ja vinkkei.

Se o kyl semmone askartelukauppa, et josset sielt löyr ni et kyl mistää!

Etsitkö askarteluideoita vai haluatko jo alkaa toteuttamaan niitä? Apu löytyy Porin Sinooperista! Askartelukauppa joka palvelee ja tarjoaa monipuolisen valikoiman! Tervetuloa Porin Sinooperiin!

AUKIOLOAJAT:

  • Ma-pe 9.30-18.30
  • La 10.00-16.00

Porin Sinooperi on Teljäntorilla, kaupungin keskustassa.
Yrjönkatu 15, 28100 Pori

e-mail: pori@sinooperi.fi

Puhelin: 050 5672121

MIKSI KANNATTAA TULLA SINOOPERIIN:

KESKEINEN SIJAINTI

Askartelutarvikkeita Porin keskustassa myy Sinooperi. Tämä askarteluliike sijaitsee kävelykadun (Yrjönkatu 15) varrella, kauppakeskus Teljäntorissa. Sisäänkäynti Sinooperiin Teljäntorin kauppakäytävältä. Voit jättää autosi parkkiin kauppakeskuksen katolle, sieltä hissillä (A­rappu) alas ja olet vain muutaman askeleen päässä Porin suurimmasta ja monipuolisimmasta askartelukaupasta!

MAAKUNNAN PARAS VALIKOIMA

Porin Sinooperi on askarteluliike, josta löytyvät kaikki perusaskartelutarvikkeet, kuten askartelumaalit, askarteluliimat ja paperit.Lisäksi valikoimaan kuuluu todella runsas määrä muita askartelutarvikkeita esim. decoupagelakka, posliinii­ ja kansgastussit ja ­maalit. Taulupohjat, akryylimaalit, siveltimet, sabloonat, polymeerimassat, helmet ja paljon muuta!

VAIHTUVIA TARJOUKSIA!

Porin Sinooperi on askartelukauppa, jossa kampanjat vaihtuvat tiuhaan ja etenkin sesonkien mukaan. Esim. pääsiäis­ ja joulusesonkien aikaan tarjoukset askartelutuotteista ovat huomattavia ja tietenkin ajankohtaisia! Porin Sinooperissa on myös muita askartelutuote tarjouksia, jotka vaihtuvat useasti. Tarjouksissa olemme aina ajan hermolla!

OSAAVAA PALVELUA

Askartelu on intohimo Porin myymälän henkilökunnalle ja olemmekin aina valmiita auttamaan ja suunnittelemaan kanssasi teemajuhlia, hääkutsuja tai mikä tahansa askarteluprojekti sinulla on meneillään. Porin Sinooperista löytyy tietämystä melkeinpä kaikista askartelutekniikoista ja trendeistä. Porin Sinooperissa henkilökunnalla on aina työn alla uusia, ajankohtaisia ja inspiroivia askartelumalleja.

VALMIINA JUHLAAN

Porin myymälässä on suuri valikoima askartelutuotteita, joista on helppo askarrella juhlaasi sopivat kutsut sekä koristeet. Sinooperista löytyy myös valmiit juhlatarvikkeet, kuten ilmapallot, kuitukangasliinat, koristetimantit/helmet, paperipussit­ ja pillit.

Olipa kyseessä häät, syntymäpäiväjuhlat, naamiaiset, lastenkutsut, ristiäiset, polttarit, babyshowerit tai mitkä tahansa juhlat, osaava henkilökunta auttaa!

Apua kutsukorttien ja juhlakoristeluiden ideointiin sekä tarvikkeiden etsimiseen myymälän suuresta valikoimasta saat henkilökunnalta, kysy rohkeasti apua!

MYÖS SISUSTUSKAUPPA!

Porin Sinooperi on monipuolinen askarteluliike, jonka valikoimaan kuuluu myös sisustustuotteita. Myynnissä on mm. lyhtyjä, koristetyynyjä, kelloja ja paljon pientä kodinsisustustavaraa. Vinkki! Askartelupuolen tuotteilla voit helposti tuunata sisustustuotteista omannäköisesi.

TERVETULOA!


Suosituimmat tuotteet juuri nyt