Katso joulukuvasto!

ASKARTELUKAUPPA SINOOPERI OULU

Näytä aukioloajat

OOKKO NÄÄ OULUSTA JA HALUAKKO NÄÄ ASKARRELLA?

Oulun Sinooperi on virikkeellinen ja hyvän tuulen ostospaikka. Meiltä löydät tarvikkeet ja ideat kaikenlaiseen askarteluun ja puuhasteluun kaiken ikäisille. Liikkeessämme on laaja valikoima askartelutarvikkeita ja ­välineitä. Ammattitaitoinen ja palveleva henkilökuntamme opastaa sinua löytämään juuri sinulle sopivat ostokset.

Sinooperi on askartelutarvikkeiden erikoisliike keskellä Oulun ydinkeskustaa kävelykadun varrella. Liikkeemme on nyt uusissa tiloissa Kauppurienkadun ja Torikadun kulmassa. Vastapäätä meitä on Stocmannin talo ja uusi Mehiläisen lääkärikeskus. Liikkeemme on kävelykadun varrella, torille mennessä tai tullessa. Meille on helppo tulla joko kävellen tai autolla. Auton voit jättää kätevästi Kallioparkkiin ja nousta hissillä Kauppurienkadulle, ja olet melkein perillä.

Liikkeessämme on huomioitu ajankohtaiset sesongit ja niihin liittyvät tarvikkeet, ideat ja mallit.

Suurimpia sesonkeja ovat muunmuassa joulu, pääsiäinen ja häät. Meillä on myös laaja valikoima juhlatarvikkeita niin aikuisten kuin lasten juhliin. Askartelutarvikevalikoimaan kuuluu aina perusaskatelutarvikkeet ja muuttuvana valikoimana on erätavara, joilla täydennämme sesonkiaskartelua.

Sinooperista löytyy kattava valikoima perusaskartelutarvikkeita esimerkiksi kankaankoristeluun,koruaskarteluun, lastenaskarteluun ja korttien valmistamiseen. Perustarvikkeistoa täydennämme aina ajanmukaisesti ja seuraamme maailmalla muuttuvia trendejä ja luomme myös uusia trendejä maamme johtavana askarteluliikeketjuna.

AUKIOLOAJAT:

  • Ma-pe 10.00-19:00
  • La 10.00-16.00

Kauppurienkatu 8, 90100 Oulu

e-mail: oulu@sinooperi.fi

Puhelin: 046 850 0024

TERVETULOA OULUN SINOOPERIIN, ASKARTELIJAN PARATIISIIN!

Nykypäivän suurimpana trendinä ja kaikkien ihmisten ulottuvilla on vanhan tai käytetyn esineen tunaaminen tai kunnostaminen. Tähän meiltä Sinooperista löydät kattavan valikoiman tarvikkeita ja tuotteita. Tässä uudessa aluevaaltauksessahan on vain mielikuvitus rajana! Avustamassa on meidän ammattitaitoinen henkilökunta, joka auttaa sinua ideoinnissa ja projektin toteuttamisessa. Tähän löytyy paljon erilaisia askartelumaaleja, ­lakkoja, kankaita, nauhoja ja kaikenlaista maan ja taivaan väliltä.

Sinooperi on askarteluliikkeiden ketju. Löydät liikkeitä ympäri Suomea suurimmista kaupungeista. Olemme ketjuna toimineet Suomessa jo yli 30 vuotta. Ketjun toiminta­ajatuksena on ollut aina laadukkaat askartelutarvikkeet ja ammattitaitoinen henkilökunta, joista tänä päivänäkin pidämme kiinni.

Tervetuloa inspirovaan ja idearikkaaseen Oulun Sinooperi­maailmaan! Takaamme, että viihdyt meillä varmasti ja ettei aikasi käynnin jälkeen tule pitkäksi!


Suosituimmat tuotteet juuri nyt