Katso joulukuvasto!

ASKARTELUKAUPPA SINOOPERI MIKKELI

Näytä aukioloajat

PARAS ASKARTELULIIKE MIKKELISSÄ ON SINOOPERI!

Sinooperi on pitkän perinteen omaava, kotimainen askartelutarvikekauppa. Sinooperilla on tällä hetkellä 10 liikettä eri puolilla Suomea,aina eteläisestä Suomesta Ouluun asti. Mikkelin Sinooperi on alueensa suurin askartelutarvikkeita myyvä liike. Monipuolinen ja erittäin laaja valikoima takaavat sen,että askartelun ystävät löytävät taatusti etsimänsä. Tuhansien tuotteiden valikoimasta löydät edullisia ja laadukkaita askartelutarvikkeita kaikkeen askarteluun. Lisäksi ammattitaitoiset myyjät auttavat ja opastavat Sinua mielellään tuotteiden valitsemisessa sekä käytössä.

Kartongit,design­paperit,tarrat,leimasimet ja kuviolävistimet antavat herkullisia vaihtoehtoja korttiaskarteluun oli sitten kysymyksessä hääkutsu tai onnittelukortti. Olemmekin erittäin ylpeitä mahtavasta paperiaskarteluvalikoimastamme! Runsas korutarvikevalikoima houkuttelee loihtimaan omat persoonalliset asustekorut arkeen ja juhlaan.

Paperinarut,askartelumaalit,kynttilän­ ja saippuanvalmistus...vain mielikuvitus on rajana.

Lisäksi sadat mallikappaleet inspiroivat askartelun ystävää.

AUKIOLOAJAT:

  • Ma-pe 9.00-19:00
  • La 9.00-17.00

Maaherrankatu 20, 50100 Mikkeli

e-mail: mikkeli@sinooperi.fi

Puhelin: 0505671187

MYÖS LAPSET LÖYTÄVÄT SINOOPERISTA OMANSA:

Piipunrassit, värikkäät silkki­ ja kreppipaperit sekä askarteluhuovat,niistä syntyvät sekä joulutontut että pääsiäiskoristeet. Sormivärit,silityshelmet ja muovailunmassat ovat mainioita,mielikuvitusta kehittäviä tuoteita joko omaksi iloksi tai lahjaksi. Sinooperissa on myös kattava valikoima juhlatarvikkeita. Värikkäät kertakäyttöastiat,leivontatarvikkeet ja lahjapaperit auttavat jäjestämään ikimuistoisia teemajuhlia prinsessoille ja merirosvoille. Hääpaikka koristuu lastusatiininauhasta tehdyillä ruseteilla ja kuitukangasliinoilla.

Sinooperin valikoimiin kuuluu myös supersuositut aikuisten värityskirjat ja laadukkaat värikynät...ikinä ei ole liian myöhäistä aloittaa uusi harrastus.

Askartelun ystävän aarreaitta,Mikkelin Sinooperi,sijaitsee keskeisellä paikalla Mikkelin torin laidalla,kauppakeskus Akselin pohjakerroksessa.

Tervetuloa Mikkelin Sinooperiin... ja askartelun iloa!


Suosituimmat tuotteet juuri nyt