Katso joulukuvasto!

ASKARTELUKAUPPA SINOOPERI LAHTI

Näytä aukioloajat

PARAS ASKARTELULIIKE LAHDESSA ON SINOOPERI!

Myymälästämme Trion pohjakerroksesta löydät laadukkaat tarvikkeet kaikkeen askarteluun. Runsaaseen askarteluvalikoimaamme kuuluu papereiden, kartonkien ja korttitarvikkeiden lisäksi myös esimerkiksi kaikki tarvittava huovutukseen, saippuantekoon, kynttilänvalmistukseen ja koruaskarteluun. Meiltä saat myös erilaiset muovailumassat, taulupohjat, askartelumaalit, kangasvärit sekä kynät ja tussit moneen tarpeeseen.

Lahden Sinooperi ei kuitenkaan ole pelkkä askartelukauppa, sillä valikoimaamme kuuluu myös valtava valikoima tarvikkeita paketointiin, juhlien järjestämiseen, kouluun ja toimistoon sekä paljon upeita sisustustuotteita ja lahjatavaraa. Meiltä teet uskomattomia löytöjä, sillä saatamme usein innostua hulluttelemaan hurjilla erikoistarjouksilla!

Sinooperi on kaikenikäisten askartelukauppa Lahdessa. Lapsille löydät meiltä muovailuvahat ja -massat, puuha- ja värityskirjat, sormivärit ja hama-helmet sekä tietenkin kaikki tarvikkeet lastenjuhliin aina värikkäistä kertakäyttöastioista naamareihin, juhlahattuihin ja kasvomaaleihin! Lystikkäimmät lastenjuhlat teet aina Sinooperin tarvikkeilla!

Askartelukaupassamme Lahdessa haluamme tarjota laajan tuotevalikoiman lisäksi myös ideoita ja ohjeita itse tekemiseen. Myymälästämme Kauppakeskus Trion pohjakerroksesta löydät paljon innostavia mallitöitä, joista voit poimia ideoita vaikkapa korttiaskarteluun tai omatekoisten pikkulahjojen valmistamiseen. Lahden Sinooperi on palveleva askarteluliike, joten henkilökunnaltamme saat aina parhaat neuvot ja niksit tuotteisiimme liittyen!

AUKIOLOAJAT:

  • Ma-pe 09.30-19:00
  • La 9.00-16.30

Kauppakeskus Trio, Pohjakerros
Aleksanterinkatu 18, 15140 Lahti

e-mail: lahti@sinooperi.fi

Puhelin: 046 8500017

MIKSI KANNATTAA TULLA SINOOPERIIN:

MONIPUOLINEN PERUSVALIKOIMA

Sinooperin askarteluvalikoima on Lahden alueen kattavin. Askarteletpa sitten hääkutsukortteja tai tarvitset täydennystä koulutarvikkeisiin, löydät varmasti etsimäsi tuotteet meiltä.

PARHAAT TARJOUKSET

Hintatasomme on edullinen ja yllätämme usein ajankohtaisilla huipputarjouksilla!

IDEAT JA INSPIRAATIO

Myymälästämme löydät aina ajankohtaisia, innostavia malleja kaikenikäisten askarteluihin. Joulun aikaan upeat mallikortit auttavat joulutervehdysten suunnittelussa ja kesällä saat meiltä parhaat ideat lasten loma-askarteluihin sadepäiviä pelastamaan!

PALVELU

Henkilökuntamme askartelee, joten osaamme opastaa tuotteiden käytössä parhaalla mahdollisella tavalla. Tietenkin askartelemme myös siksi, että askartelu on kivaa, mutta samalla saamme tärkeää tietoa tuotteistamme.

UUTUUDET

Me Sinooperissa haluamme tarjota asiakkaillemme aina tuoreimmat ja kiinnostavimmat ideat ja askartelun uutuustuotteet. Päivitämme valikoimaamme usein ja kuuntelemme myös asiakkaidemme tarpeita ja toiveita.


Suosituimmat tuotteet juuri nyt