Katso joulukuvasto!

ASKARTELUKAUPPA SINOOPERI JOENSUU

Näytä aukioloajat

PARAS ASKARTELULIIKE JOENSUUSSA ON SINOOPERI!

On paikka kuulu luovuuden, kauppa kaikkien askartelijain yhteinen. Askartelukauppa uusi Joensuun on ja sijainti torin laidalla Kauppakadulla verraton. Avattiin askartelukauppa Sinooperi keskustaan Joensuun, sieltä ostaa voi kaikkea tapahtumiin pieniin ja suuriin, kuten häihin tai jouluun. Helppo on askarteluliike Joensuusta nyt löytää, ei tarvitse talvellakaan kävelykadulla lumessa kyntää. Kaikki tervetulleita on meille, kulku esteetön on myös apuvälineitä käyttäville. Ei vieras ole paikka asiakkaalle Sinooperin, on paikka entisen Tiimarin.

Myymälässä ja ideoinnissa Teitä neljä osaavaa myyjää auttaa, hymyn ja kiitoksen asiakkaalle he myös heläyttää. Myyjät mieluusti asiakkaalle ideoita, malleja ja kokonaisuuksia antaa, ne toivottavasti asiakkaalle askarteluun hyvän lopputuloksen kantaa. Askartelu kaikille ihmisille sopii, vain pikkusen omaa aikaa se vaatii, siksi Sinooperi Joensuuhun auki saatiin.

AUKIOLOAJAT:

  • Ma-pe 9.00-18.00
  • La 9.30-16.00

Kauppakatu 25, 80100 Joensuu

e-mail: joensuu@sinooperi.fi

Puhelin: 050 4677197

Ilo elää karjalassa­-aatos liikkeessämme toimii, kun hyvällä mielellä asiakas ja myyjä yhdessä tuotteet koriin poimii. On asenne oikea ja reipas myyjän, kun asiakkaan toiveet hän täyttää ja hymyn kiitokseksi näyttää. Ei hinnat tuotteiden päätä asiakkaan huimaa, kun yhdessä löydämme ratkaisut joka pulmaan. Ei hinta este saa askartelulle olla, vaan sopiva tuote pitää löytyä jokaiselle kukkarolle. Viikoittain tuotteiden hinnat päivittyy, tarjouksin tuotteet myymälämme asiakkaalle myy. Sinooperista klubipassinkin mukaasi saat, johon leimoja keräämällä rahaa lisää itsellesi ostoksiin tienaat. Tuotteita myymälästämme tuhansia löytyy, niistä varmasti kaikkea kivaa syntyy.

Askartelukaupastamme löytää voi tuotteita vaikka mihin, kuten paperi, styroksi, puu, koru, maalaus, kynttilä ja saippuan valmistukseenkin. Asiakas voi luovuuttaan helposti käyttää, kun myymälämme ostoskorin vaikka maalausvälineillä täyttää ja taiteilijan taidot näyttää. Omaperäiset korut helposti laadit, kun Sinooperilta erilaiset helmet ja välineet haalit. Styroksista esimerkiksi kauniit kranssit kotiisi sekä viemisiksi teet, kunhan ensin Sinooperille tarvikeostoksille meet.

Lasten askarteluun satsata kannattaa aina, ei siinä ennakkoluulot ja turha jännitys paina. Lasten askarteluun Sinooperilla paljon on mahdollisuuksia antaa, sieltä lapsille mm. massat, silkit, krepit, höyhenet ja piirustustarvikkeet sekä monet muut heille kotiin voit kantaa.

Ei liikkeemme pelkästään askartelua myy, vaan tuotteita kouluun ja toimistoonkin löytyy. Myös tarvikkeita kodin tarpeisiin on, kuten liimaa, tarraa ja teippiä tai unhoittamatta lahjapaketointia erilaisin kääröin, nauhoin ja pussein.


Tule askarteluliike Sinooperissa Joensuussa käymään, tutustu ja koe askartelun taika, ei silloin käy pitkäksi kenenkään aika. Ei Sinooperilla ole myyntiyksikkönä kilo, vaan toivomme että asiakkaalle tulee askarrellessa tekemisen ilo. Myymälämme ollessa suljettu, nettikaupastamme apu löytyy kellon aikaa katsomatta. Käy ihmeessä tykkäämässä myös facebookissa, sieltä mahdollisuus aukeaa ideoille ja lisäetuja tekeville.


Suosituimmat tuotteet juuri nyt